Een handig overzicht van de meest voorkomende vragen en antwoorden.
Aarzel niet ons te contacteren indien u toch nog vragen zou hebben.

Q: Welke keuken serveert Jinza eigenlijk?
Jinza serveert een unieke Frans-Aziatische fusionkeuken. Onze 2 chefs koken met lokale, dagverse producten en geven bewust aan elk gerecht een verrassende Aziatische toets. Absolute specialiteit van Jinza is een creatieve Oosterse bereiding van het befaamde Japanse wagyu rundsvlees! Gasten kunnen kiezen voor een drie- of viergangenmenu of a la carte.

Q: Ik heb net online gereserveerd, wat nu?
De online reservatiemodule geeft live onze beschikbaarheid weer, bevestigt meteen uw reservatie en stuurt u tevens automatisch een bevestigingsmail. Uw reservatie komt rechtstreeks in ons systeem en is dus in orde! Indien u geen bevestigingsmail ontvangen heeft, kijk dan eerst uw junk- en spamfilter even na! Neem gerust contact op met ons indien u niet zeker bent of uw reservatie goed geregistreerd is.

Q: Waar kan ik best parkeren?
Jinza bevindt zich in de stadswijk Zurenborg en u kan uw auto parkeren in de omliggende straten. Probeer zeker ook de Krugerstraat, Pretoriastraat, Transvaalstraat of andere zijstraten van de Cogel-Osylei voor parking. Vaak is het 5 minuten wandelafstand en is het makkelijker parking vinden! Er is ook een ondergrondse QPARK Berchem Station (www.q-park.be) op 7 minuten wandelafstand! Jinza is ook makkelijk bereikbaar met tram 11, A Vélo en ander openbaar vervoer.

Q: Waarom kan men geen tafel kiezen bij reservatie?
Wij hanteren het eerlijke principe “first come, first serve“.  Hoe vroeger u aankomt, hoe groter de kans dat u zelf nog een tafel kan kiezen.  Dit geldt ook voor onze tafels op ons groot zomerterras op de Draakplaats.

Q: We zijn met een grote groep en wensen een reservatie.
Vanaf 9 personen stuurt u een mail naar info@jinza.be met uw gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Groepen vanaf 9 personen serveren we uitsluitend onze keuzemenu. Voor groepsreservaties binnen 48u kan u best bellen op 035012811 tijdens onze openingsuren.

 

 

 

Q: Ik heb een reservatie, maar kan uiteindelijk niet komen?
Een no-show is een financiele aderlating voor elk restaurant! Gelieve te allen tijde een seintje te geven. Bij voorkeur telefonisch op 035012811 tijdens onze openingsuren!

 Q: Wat is Cuichine?
Cuichine is onze zusterzaak in de Draakstraat 13. Deze zaak ligt op 50m van ons en serveert een hedendaagse Chinese keuken. Cuichine bestaat al sinds 2011 en is ondertussen een vaste waarde in Antwerpen. Info @ www.cuichine.be

Q: Hoe vaak wisselt het menu?
Onze chefs koken met de seizoenen. Om de 4 tot 6 weken wisselen we de gerechten op de kaart. De bereiding van het Japanse wagyu rundsvlees is een vaste waarde op de kaart.

Q: Voedselallergie, vegetariërs of veganisten?
Al onze gerechten kunnen gluten, melk, soja, dierlijke vetten en noten bevatten. Vraag ons advies bij het bestellen en onze medewerkers helpen u met veel plezier. We hebben op onze vaste kaart altijd een vegetarisch voorgerecht en hoofdgerecht! Veganisten kunnen we helaas niet verder helpen, sorry!

Q: Rolstoeltoegankelijk?
Jinza heeft een drempel van 30cm hoog bij de inkom en het sanitair is op de eerste verdieping.

Q: Zijn honden toegelaten?
Binnen kunnen we helaas geen honden toelaten. Op het terras wel.

Q: Betalingsmogelijkheden?
Onze voorkeur gaat uit naar Bancontact of Maestro. Verder kan men betalen met Visa, Mastercard, American Express, electronische maaltijdcheques en uiteraard kontant.

Q: We zijn een bedrijf en willen graag een factuur.
Geef ons uw gegevens door en we sturen u nadien de factuur op. We vragen wel om het bedrag op de dag zelf af te rekenen. Overschrijving is enkel mogelijk mits de nodige afspraken op voorhand.