jinza_large-18.jpg
jinza-64.jpg
jinza-29.jpg
jinza-73.jpg
jinza_large-18.jpg

welkom


Frans-Aziatische keuken

Draakplaats - Antwerpen

SCROLL DOWN

welkom


Frans-Aziatische keuken

Draakplaats - Antwerpen

Welkom bij restaurant JINZA

2 chefs - 1 unieke keuken

 
bistronomie logo.png
 

Bekijk onze pagina op Bistronomie.be

jinza-64.jpg

reservatie


reservatie


RESERVEER ONLINE

jinza-29.jpg

Menu


Menu


MIDDAG

plat du jour hoofdgerecht van de dag 18

business lunch voor- en hoofdgerecht van de dag 28

+ nagerecht van de dag +4

A LA CARTE

VANAF JANUARI 2019 | NIEUWE À LA CARTE FORMULE |
MEER KEUZE | BISTRONOMISCHER | EVEN LEKKER |

aperitiefsnacks - to share

hummus - groenten - dip
pekingeend - tartaar - kaviaar - biet
kroketjes - sneeuwkrab - bisque - ansjovis
paleta de bellota iberico d.o.p.

voorgerechten

fazant of roodbaars uit menu jinza
coquilles - edamame - rode curry - x.o. - erwten
kalfszwezerik - nashi peer - wortel - gebrande ui - ponzu
vegetarische voorgerecht van het moment                                             

-

hoofdgerechten

zeeduivel of hertenrug uit menu jinza
inktvis - sobanoedels - frisse kruiden
wagyu steak - picanha - kailan - zwarte bonen
vegetarische hoofdgerecht van het moment

-

nagerechten

witte chocolade uit menu jinza
colonel - limoensorbet - vijfkruidengranité - shoju
crème brûlée - matcha - perzik - framboos - kokossorbet
kazen van tricht - vier soorten - dadel - brood

-

apertiefsnacks tussen 4 & 14 / voorgerechten tussen 17 & 29 / hoofdgerecht tussen 22 & 45 / nagerechten 10/12

 

 

MENU JINZA

deze menu volgt het seizoen en wisselt om de 6 weken

VANAF JANUARI 2019 | NIEUWE MENUFORMULE |
MEER KEUZE | BISTRONOMISCHER | EVEN LEKKER |
KEEP YOU POSTED!

voorgerecht

fazant - drunken chicken style - aardpeer - goji

of

roodbaars - tempura - rode biet - wolkoor - yuzu

-

tussengerecht *

wagyu tataki - picanha - truffel - bonito - enoki

-

hoofdgerecht

hertenrug - teriyaki - butternut - appel - beuling - zoete aardappel

of

zeeduivel - pastinaak - chinese kool - spruiten - miso - puree

-

nagerecht

witte chocolade - mousse - pandanijs - peer - hazelnoot

of

kazen van tricht – drie soorten - dadel – brood

-

driegangen voor-, hoofd- en nagerecht 43

* met tussengerecht +20 // kaas ipv nagerecht +6

 

CHAMPAGNE, WIJNEN, SPECIALE BIEREN, G&T, ETCETERA...

cava brut roura - champagne drappier - champagne bollinger - von winning - weingut geil - château musar - ceste - joseph voillot - luis pato - serge laloue - raphael sallet - august kesseler - au bon climat -  hao beer - flying dutchman - poppels - saké konishi - saké shirakabegura - madeira d'oliveiras - nikka whisky - etcetera

 



Al onze gerechten kunnen noten, zuivel, allergenen en gluten bevatten
Gelieve ons advies te vragen aangaande uw voedselintolerantie

jinza-73.jpg

contact


contact


JINZA

DraakPLAATS 3 Antwerpen

open

dinsdag t/m vrijdag: lunch 12- 14u // diner 18u - 22u
zaterdag: diner 18u - 22u

Groot zomerterras bij mooi weer aan de Draakplaats!

Vakantie 2018: 25 december / 1, 2 januari 2019
 

 

Breaking News: